Syyskokous

Syyskokous Nuorisoseurantalolla sunnuntaina 27.11.2022 klo 15.30. Sääntömääräiset ja johtokunnan esittämät asiat.
Tervetuloa!
-Johtokunta-

Martin päivät 2022

Marttila-messuilla Marttilan Nuorisoseuran pisteellä arvailtiin karkkipurkin sisältöä. Oikea vastaus oli 109 kpl ja lähimmäs oikeaa osui Reiska Hakala. Onnea! Palkinto (karkit purkkeineen) on toimitettu perille.
 Kyselyyn liittyen Nuorisoseuran toimintaan vastasi muutama henkilö ja arvonnassa kahden hengen vapaaliput kevään 2023 näytelmään voitti Annamaija Virtanen. Onnea!
Kiitos kaikille pöydässämme vierailleille ja valokuvia katselleille.

Vuoden 2023 näytelmä

Tulossa viikoilla 9 ja 10. Jatko-osa vuoden 2022 näytelmään.

Marttilan Nuorisoseura kiittää

Saimme lahjoituksena Osuuspankki Vakka-Auranmaalta kolme kaunista Arto Alieskolan puureliefiä. Ne pääsivät koristamaan salin seiniä. Suuret kiitokset!

Kevään 2022 näytelmä

Nuorisoseuran teatteriryhmä kurkistaa kevään näytelmässä pienen kunnan (kuten Marttila) Maunola-nimisen kylän tapahtumiin. Kunnan päättävät miehet suunnittelevat kylälle asioita, jotka eivät sovi naisten ja nuorten ajatukseen. Miten lopulta käy niin kylän kuin ihmisten rakkauselämän, se selviää huhtikuun kahden ensimmäisen viikonlopun aikana. Menneisyys ja nykyisyys lyövät näytelmässä kättä niin hyvässä kuin pahassa, mutta onnellinen loppu kruunaa kaiken. Sanan säilä iskee kipinää ja erittäin monipuolinen musiikki siivittää näytelmää.

"Leviällä tiellä kengät kuluu"

Näytelmän on kirjoittanut Merja Tuominen, tekstin sopivuutta nuorten näyttelijöiden suuhun on stilisoinut Matti Tapani, orkesterin johto on Heikki Eskolan harteilla, ja ohjauksesta vastaa Merja Tuominen.


Kiitos kaikille näytelmän katsomassa käyneille!

Zumba ja jumppa

Nykyisin Auranmaan kansalaisopiston vetämä eli mukaan pitää ilmoittautua heidän kauttaan. Kuitenkin edelleen tiistaisin zumbaa ja jumppaa.

Lasten- ja nuortenteatteri 2021

Lasten- ja nuortenteatterin näytelmän ”Kirjat sekaisin” -tallenne löytyy Facebook-sivuiltamme.


Marttilan Nuorisoseuratalon remontti

Talon kunnostustöitä jatketaan vuoden 2023 aikana.

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään